(ВІДЕО) «Страх був …– але думка про рідних, які чекають живим та з перемогою, дозволяє триматись», – прикордонник «Максон»

НАЗАД
26 червня 2024 14:13

Коли розпочалось повномасштабне вторгнення окупантів в Україну, нинішній боєць бригади Гвардії наступу «Сталевий кордон» на псевдо «Максон» знаходився в Польщі.

Чоловік прийняв рішення одразу повернутись у рідну країну та прибув до військкомату, щоб стати на захист своєї землі. Боєць доєднався до лав прикордонників та потрапив у 24 прикордонний загін.

Згодом підрозділ «Максона» вирушив на виконання бойових завдань у Сумську область. Після Сум бійці передислокувались у Бахмут, на той час там точились найзапекліші бої на сході країни.

Під час перебування на ротації воїн долучився до новоствореної на той час бригади «Сталевий кордон» та потрапив у мінометну заставу прикордонної комендатури вогневої підтримки.

«Страх був, перший раз завжди страшно – але думка про рідних, які чекають живим та з перемогою, дозволяє триматись», – так «Максон» розповідає про свій перший бойовий досвід.

Детальніше дивіться у відеоматеріалі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси